Utbildning

Vill du få kunskap om hur man kan; hantera motgångar på ett bra sätt, finna motivation till en fysiskt aktiv livsstil, hantera nervositet och oro, få en framgångsrik och balanserad idrottskarriär, tillämpa mental träning etc.? Utifrån dina behov erbjuder jag utbildningar & föreläsningar inom ramen för idrott, motion & hälsa.

LC motivas undervisningspaket fokuserar på "den smarta idrottaren", vilket utgår från ett psykologiskt och pedagogiskt perspektiv på en framgångsrik och hälsosam idrottskarriär. Undervisningspaketen anpassas efter dina behov och ditt intresse för fördjupning och utveckling i ditt idrottande och eller i din fysiskt aktiva livsstil. Oavsett om du är ett företag, en förening, en träningsgrupp eller en enskild idrottare/motionär skapar jag utbildningspaket som passar dina behov.

Undervisningspaketen innehåller en utbildningsserie med flera fokusområden. Som grund finns alltid följande två teman: Motivation & Mål och Anspänning, Stress & Oro. En utbildningsserie kan vara en till flera tillfällen, beroende på om det är inspiration du söker, eller en mer utvecklad förståelse för hur tanke och kropp påverkar ditt beteende och din prestation.

Med en Lärarexamen inriktat mot Idrott & Hälsa och Psykologi, en European Master i Idrott- & Hälsopsykologi, samt egen erfarenhet av ledarskap, undervisning i akademin och landslagskarriären kan jag erbjuda dig en god pedagogisk, teoretisk och verklighetsanknuten undervisning.

Undervisningen bygger på aktuell teori med ett vetenskapligt förhållningssätt där teori praktiseras och tillämpas i olika workshops med tester och övningar.


Exempel på innehåll:
   > Motivation & motivationsklimat
   > Målsättningar
   > Visualisering
   > Koncentration
   > Anspänning, stress & oro
   > Självförtroende
   > Negativa/positiva tankar (=self-talk)

Dessa teman erbjuds också som enskilda föreläsningar för dig som vill inspireras eller just fördjupa dig inom ett särskilt område.

Vill du boka en utbildningsserie eller en enskild föreläsning  inom ramen för idrott, motion, hälsa & prestation? Kontakta LC Motiva för offert eller mer information!