Träning

Den 22 maj startar LC Motivas sommarträning!
- OBS! Gratis Prova-på den 16 maj 18.30

Håll igång kroppen och hälsan under sommaren genom att träna funktionella, roliga och varierande träningspass med Kettlebells och den egna kroppen som redskap!

Kettlebells är en viktkula med ett handtag som gör att du kan genomföra många olika varierande övningar för att träna förbättra kondition, styrka, bålstabilitet, koordination, rörlighet och balans.

Kettlebellens utformning är speciellt utformad för att göra så kallade svingande rörelser där framförallt vår balans utmanas. Detta gör att det är ett jättebra träningsredskap för att förbättra bålstabilteten, något som är grunden till alla våra rörelser och en god grundfysik! Kettlebellträning är därför en så kallad "Funktionell" träningsform där du utmanar många olika färdigheter samtidigt. Träningen blir på så vis väldigt effektiv!

Sommarträningen sker utomhus hela sommaren och vi tränar vid gamla båthamnen vid Näset i Karlskoga (vid hundrastgården och fotbollsplanerna). Där finns en grusparkering för dig som väljer att ta bilen till platsen.

Träningen sker i ALLA väder (dock ej i åska). Klä dig därför bekvämt och funktionellt! Soliga dagar blir träningen extra cool med ett par snygga solglasögon!

Kostnad (betalas kontant på plats):
1 gång: 60 kr
10 gånger: 500 kr

Kan även betalas in via bankinsättning ¨på Nordea, Clearing: 3300, kontonummer 8509256627. Skriv ditt efternamn i meddelanderutan.


Planering!
Jag erbjuder pass måndagar och onsdagar 18.30, men är ni flera som har önskemål om flera eller andra tider, så är jag flexibel och kan även anpassa träningen.

Jag tar med Kettlebells som finns i vikterna 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, och 12kg. Jag har dock ett begränsat antal så boka gärna din plats via Simple sign up. Du klickar då in på följande länk: http://simplesignup.se/event_catalog?user_id=24168 och väljer det datum som du vill delta i. Du kan också droppa in även om du inte har anmält dig, med risk för att det inte finns Kettlebells.

Gilla LC Motivas Facebooksida; https://www.facebook.com/LCmotiva?ref=hl för att hålla koll på uppdateringar.

Vi ses i Sommar!!!

 

Simning

Vill du..?
   ... lära dig simma med god teknik
   ... kunna simma snabbt och/eller långt
   ... träna inför Svenska Klassikern - Vansbrosimmet, Triathlon, eller andra motionslopp med simning som inslag
   ... träna i en grupp för att finna motivation och inspiration


Som Dipl. Simtränare, tidigare chefstränare i simning samt ett års undervisning i simning vid GIH-Idrott vid Örebro Universitet, erbjuder jag dig privat simträning och simskola i Sannabadet i Kristinehamn!


Jag erbjuder två tider för gruppträning á 8 veckor:
måndagar 06.30-07.30
onsdagar 17.30-18.30

Anmäl dig nu till lc@lcmotiva.se för att säkerställa att du får vara med i en av träningsgrupperna!
Skriv namn, personnummer, och en kort beskrivning av dina tidigare simerfarenheter.

Jag erbjuder också privat simskolning med 1-(max)3 deltagare. Hör av dig vid intresse för pris och tidsbokning.