Vårrundan

 

ANMÄLAN STÄNGD!!!
VÅRRUNDAN 2013
LC Motiva arrangerar ett vårlopp i Karlskoga Centrum under Sméloppet den 4:e maj!

Smémarken är en marknadsdag med marknadsknallar och erbjudanden i centrumbutikerna. Denna dag brukar locka mycket folk till Centrum och för att göra den här vårdagen trevligare finns nu också möjligheten att vara med på ett vårlopp!

Det kommer att finnas flera klasser så att så många som möjligt kan vara med - ung som gammal, nybörjare som elit, kille och tjej. Så, om dina löpskor står gömda i garderoben eller skohyllan så är det dags att damma av dem och värma upp dem inför den 4:e maj! Det är ett gå-lunka-löp lopp, och finns ingen begränsad tid att ta sig i mål på.

EFTERANMÄLAN!

Sista anmälningsdag för Vårrundan var den 27/4. Men, du kan efteranmäla dig på plats. Detta gör du i kansliet mellan klockan 9.00-11.00 på Alfred Nobel Statt. Observera att det finns ett begränsat antal platser, så var på plats i god tid!

I efteranmälan ingår ej fika/lunch/medalj/diplom, men du har fortfarande chans att vinna fina priser som barn/ungdom eller som vuxen. I efteranmälan tillkommer en administrationsavgift på 50 kr.

Startavgifterna i efteranmälan blir därför:
* Start 11.00 - Barn upp till 9 år, 500 m: 100 kr
* Start 12.0 - Ungdomar upp till 12 år, 1 km: 100 kr
* Start 13.00 - Vuxen motion, 5 km: 250 kr
* Start 13.00 - Vuxen tävling, 5 km: 300 kr
* Start 13.00 - Motion 5-mannalag: 1050 kr
* Start 13.00 - Tävling 5-mannalag: 1275 kr.

KLASSER & SANKTION!

Det blir tre startgrupper:
- Miniorer 7-9 år: 500 meter slinga på Karlskoga Torg (50 kr)
- Junior 10-12 år: 1 kilometer start & mål på Karlskoga Torg (50 kr)
- Senior 13 år+: 5 kilometer start & mål på Karlskoga Torg


Seniorgruppen är indelad i tre prisalternativ:-
 Motionär, ej tidtagning: (200 kr)
Tävling, tidtagning (250 kr), Loppet är sanktionerat via Värmlands Friidrottsförbund och Karlskoga Friidrott
-
5-mannalag, går bra att blanda tävlande och motionärer (15 % RABATT)


SCHEMA!
9.00-11.00 Kansliet är öppet för;
- utdelning av nummerlappar
- garderob (avgift 20 kr)
- sen anmälan (OBS! begränsat antal platser, förhöjd avgift 50 kr för samtliga klasser exkl. diplom, medalj, lunch/fika)
 
9.00-11.00 Vårrundan-frukost på Som Hemma Café
- 45 kr; kaffe, smörgås, ägg
- 55 kr; kaffe, smörgås, ägg, yoghurt
 
10.40 Upprop & Uppvärmning, barnklass
 
11.00 START BARNKLASS 500 M
 
11.20 Prisutdelning barn & fika
 
11.30 Uppträdande på scen - Tyra & Tore
 
11.40 Upprop & uppvärmning ungdomar
 
12.00 START UNGDOMSLKLASS 1 KM
 
12.15 Prisutdelning ungdomar & fika
 
12.20 Vinstlotteri barn & ungdomar (vinst dras på nummerlapp!)
 
12.30 Sånguppträdande på scen - Mathilda Knutsson
 
12.40 Upprop vuxna
 
12.45 Dansuppvisning och uppvärmning på scen - Ladies Dance Crew
 
13.00 START VUXENKLASS 5 KM (MOTION/TÄVLING/LAG MASSTART)
 
13.00-14.00 Barn- & ungdomsaktivitet på torget - Karlskoga Friidrott
 
13.30-14.30 Lunch
 
14.00 Crossfituppvisning - Aero Träningscenter
 
14.15 Prisutdelning Vuxna
 
14.20 Vinstlotteri Vuxna
 
14.40 TACK!!

 

MAT INGÅR!
 
I startavgiften ingår en sportlunch. För miniorer och juniorer är detta en dryck, frukt och "sportchoklad". För seniorer innehåller sportlunchen en pastasallad med kyckling och måltidsdryck. 5-mannalagen bjuds på en lite lyxigare sportlunch med pastasalld och kyckling, måltidsdryck, och dessert!


VINN FINA PRISER!

Som deltagare har du möjligheten att vinna fina priser oavsett hur bra du tar dig runt Vårrundan! Missa inte chansen till detta! Efter att du har deltagit i Vårrundan 5 km genomförs ett vinstlotteri där priser lottas ut på alla deltagares nummerlappar (dvs. startnummer) i samband med prisutdelningen. Bland annat har du chansen att vinna en helt ny 25-moped från Marin & Fritid (Värde 9900 kr), ett års träningskort på Aero Träningscenter (Värde 4700 kr) och två stycken Motorpass till Motorsportveckan den 12-16 juni i Karlskoga (Värde kr)! Se mer info om respektive pris nedan! Ytterligare fina priser såsom KarlskogaSpelet som sponsras av Marknadsplats Karlskoga, och produkter från Önska och nya Blomsterboden. Mer om dessa priser kommer!

Lotteritillstånd och administration sponsras av Granbergsdals IF!

 


VINN EN 25-MOPED!!
Marin & Fritid har nu tagit mark för Vårrundan och sponsrar loppet med ett superpris och ytterligare två fina priser!


Det är en Monstra Digital 25-moppe, värde 9900 kr och två stycken USWE Vattensäckar, värde 695 kr!

Mopeden kommer att lottas ut till en deltagare som har genomfört loppet genom en lottning av samtliga nummerlappar från de som har motionerat eller tävlat i 5-kilometersloppet!

Så, det spelar alltså ingen roll hur pass snabbt du springer. Endast genom ditt deltagande har du chans till detta pris - perfekt att glida runt på under våren & kommande sommar!!!

Vattensäckarna delas ut till bästa Dam & Herr i tävlingsklassen á 5 km!

Marin & Fritid kommer även att finnas på plats under Vårrundan den 4 maj med sina produkter på Karlskoga Torg!

VINN ETT AV TVÅ MOTORPASS TILL KARLSKOGA MOTORSPORTVECKA 12-16 juni.
Karlskoga Promotion ger två lyckliga vinnare ett MOTORPASS till Karlskoga Motorsportvecka 12-16 juni (värde kr). Du får chansen att vinna dessa genom att delta i 5-kilometersloppet & när du har kommit i mål lottas priset ut på startnumren.


BOFORS FRITID SPONSRAR MEDLEMMAR!
 
Bofors Fritid är med och sponsrar loppet och erbjuder sina medlemmar 100 kr nedsatt pris på 5 km-loppet! Samtidigt anordnas Bofors Fritids Mästerskap. Om du är medlem i Bofors fritid och vill vara med och tävla i Mästerskapet är du med i tävlingsklassen och bjuds på ytterligare 50 kr. (Läs mer på Bofors Fritids hemsida).

Inget att vänta på med andra ord!! - För 100 kr får du alltså delta i loppet, lunch efteråt, chans till fina priser, medalj & diplom. Och, om ni går ihop fem stycken får ni ytterligare 15% nedsatt startavgift och bjuds på en mer exklusiv lunch!

OBS! Medlemmar i Bofors Fritid anmäler sig till lena.ericsson@saabgroup.com senast den 26/4.
 

KARLSKOGA FRIIDROTT SPONSRAR MEDLEMMAR!
 
Karlskoga Friidrott (KFIF) är en av Vårrundans möjliggörare. Via Värmlands Friidrottsförbund sanktionerar de Vårrundan så att det blir ett tävlingslopp! Friidrottsklubben är  liksom Bofors Fritid med och sponsrar loppet och erbjuder sina medlemmar reducerade priser!

Karlskoga Friidrottsförening arrangerar också barn- & ungdomsaktiviteter på torget i samband med loppet! Medan de vuxna springer 5 kilometersloppet kan barnen stanna hos Karlskoga Friidrotts ledare och prova på friidrottsaktiviteter!
 
Barn och ungdomar upp till 20 år anmäler sig via KFIF och startar gratis! De som är över 20 år och vill vara med anmäler sig via klubben och startar för 100 kr i både tävlings- och motionsklass.
Observera att i dessa priser ingår ej lunchen. Denna kan man anmäla till ett självkostnadspris á 60 kr. Lunchen anmäls till
lc@lcmotiva.se.  (Läs mer på Karlskoga Friidrotts hemsida).
 
OBS! Medlemmar i Karlskoga Friidrott anmäler sig till internanmalan@karlskogafriidrott.se senast  senast den 22/4.
 

ANMÄLAN & BETALNING!
 
Anmälan är också öppen för alla som vill motionera eller tävla! Köp din startplats i butik hos Önska, K-center-Kiltorget, Salong Foten-Lötängen, eller genom att göra en insättning på nedanstående kontonummer.

Om du väljer bankinsättning skriver du ditt personnummer i meddelanderutan. Därefter skickar du ett mail med följande information:
För- och efternamn, Personnummer (10 siffror), Lopp&klass, klubb/företag, matallergi, adress/mailadress.

OBS! Om ni är ett lag, skriver ni "lagkaptenens" personnummer i meddelanderutan vid bankbetalningen och betalar hela lagsumman. Sedan mailar ni ovanstående information för samtliga lagmedlemmar till lc@lcmotiva.se.

Bank: Nordea
Clearingnummer: 3300

Kontonummer: 8509256627

VIKTIGT!!!
Observera att sista anmälningsdag är den 27 april
. För att du eller din grupp ska bli anmälda ska anmälningsavgiften vara inbetald detta datum. Det innebär att du behöver sätta in pengarna en-två dagar innan beroende på vilken bank du har för att din anmälan ska bli giltig.

Detta är viktigt i och med att beställning nummerlappar, diplom och medaljer skickas iväg den 28 april. Glöm inte att du också kan betala anmälningsavgiften och få ditt startkort hos ÖNSKA (Karlskoga Centrum, Kiltorget) och Salong Foten (Lötängen, Lötgatan) i Karlskoga.


 
 
Vad väntar du på? - Anmäl dig nu!
 
Frågor?
         lc@lcmotiva.se