Vätternrundan 2013

Denna helg har varit helt otrolig!

Efter event på Karlskoga Motorsportvecka var det dags att åka mot Motala för att delta i Vätternrundan! Med bakgrund i simning, och nio år som styrkelyftare misstänkte jag att cyklingen skulle bli en utmaning för mina "starka" ben. Det visade sig bli precis så, men otroligt utvecklande och en häftig upplevelse också!

Det var inte bara en prestation, utan också en möjlighet att lära och ta in allt som ett sådant stort arrangemang handlar om. Allt ifrån anmälan, till genomförande, och de mervärden som finns kring loppet såsom sponsorer, mat, depåer, service, medalj, etc. etc.!

Utan någon plan på att göra Klassikern förstår jag nu att det kanske börjar dra ihop sig för att det kanske kan bli en sådan i år. Det var ju inte alls tanken när jag i vintras tänkte att jag skulle prova Vasaloppet... Men med två av fyra delar avklarade, och ett startbevis fixat till Vansbro känns det som att det finns en möjlighet..!

Så, nu blir det tre veckor intensiv Open Water-träning, och jag ska försöka få till min TI-simning rejält så att jag kan göra mig själv rättvisa i startgrupp två!