Kändisracet!

Hujjedamejjen!

Igår onsdag 12/6 invigdes Karlskoga Motorsportvecka, det kommer bli en grym vecka med massa fart & fläkt & coola motorgrejer i Karlskoga! (Jag är så glad när det händer saker i lill-skoga!)Jag fick vara med på "Kändisracet" som var ett Gokart-race med några profiler från Karlskoga! Hur kul som helst! Som några kanske har sett så gjorde jag ett litet "jippo" med att starta en supporterklub där många härliga människor visade engagemang och kreativitet med bilder & närvaro i Karlskoga Centrum! Härligt att få känna sånt stöd när man ger sig in i nya utmaningar =)

Loppet gick bra! Åtta damer och åtta herrar körde egna lopp i två heat med tio varv runt banan vardera. Jag har egentligen ingen aning om placering, men första heatet var tufft på alla sätt! Redan vid första varvet blev jag inknuffad i sargen, och då bestämde jag mig för att ge 1000% för att komma ikapp... Det gick sådär med ett flertal sladdar och sargkörningar! =) Andra heatet gick mycket bättre, hade lite bättre kontroll, och jag tror att jag då kom trea! Men, ingen final för mig. Men hoppas att jag bjöd på go underhållning i alla fall!

Som tack för hjälpen fanns möjlighet att vinna träningspass till Motorsportveckans egna Kettlebellpass - idag torsdag 13/6 klockan 17.30  och imorgon fredag 14/6 9.30 vid Näset. Lycklig vinnare blev Anna Lönnberg! - Grattis!! Ni andra är såklart också välkomna och jag hoppas att ni tar tillfället i akt att prova en ny, spännande, utmanande, och kul träningsform med många goda "bieffekter"!! ;)


Idag (onsdag 13/6) är jag också med i ett samarrangemang med Karlskoga Kulturskola & barnboksprofilen Jobbman & har ett träningspass/träningsdans på Karlskoga torg 16.30!
- BE THERE!!!

PS! Du har väl inte missat att du kan följa mina upptåg på Facebook: LC Motiva?!