LC Motiva i tidningen!!

"Nu är det min tur att ge tillbaka"
En härlig artikel om varför jag har valt att starta min firma i Värmlands Folkblad - Näringsliv april 2013.

"...jag ville göra mer än att överföra min kunskap till andra. Att få hjälpa andra att må bättre och lyckas nå sina mål blev ett behov. Jag vill bidra med min kunskap...och ville arbeta som personlig tränare för att hjälpa andra att bli mer fysiskt aktiva, hälsosamma och framgångsrika. Företaget LC Motiva startade den 8 februari i år och erbjuder en variation av Coachning, Utbildning, Träning och Event till individer, grupper och företag utifrån deras behov"

PS. LC Motiva öppnade 8e mars, och inte 8 februari.


"Byter styrkelyft mot den egna firman"

 
Under lördagen presenterade Karlskoga Tidning ett uppslag om min idrotts- och yrkeskarriär. Det var ett jättefint uppslag om hur jag nu lämnat tävlingskarriären en tid för att satsa på att få hjälpa andra till personlig utveckling, hälsa och prestation!

Det var Ingvar Carlsson som skrev, ett stort tack till många fina artiklar under idrottskarriären som simmerska, simtränare, idrottsledare och styrkelyfterska! Länk till artikeln...

 


 

I Ledarspalten i tidningen NOLL586/550!

Här står om saker på gång i Karlskoga under våren, och där finns en fin instickare om Vårrundan som arrangeras den 4e maj! Spalten skrivs av centrumledaren Camilla Bohlin McQuire och som arbetar som VD vid Marknadsplats Karlskoga och Karlskoga Centrumledning AB. Marknadsplats Karlskoga är en av Vårrundans huvudsponsorer och Partners!