Flera fina vinster till deltagare i Vårrundans 5-km lopp!

Idag har det kommit in fler fina priser till de deltagare som tar sig runt 5 km på Vårrundan! Som tidigare presenterats kommer priserna att delas ut till bland annat de bästa dam & herr-löparna, men det sker även en lottning på alla deltagares nummer.

Bel Col.se sponsrar Vårrundan med ett riktigt lyxigt hudvårdsset som passar ALLA från Bel Col Cosmetics, se deras webbsida!

I setet finns det i en väska: rengöring, ansiktsvatten, ansiktsmask, fuktserum, ögoncreme, och nattcreme!Det har också kommit fina priser från Café Smakbiten i Karlskoga, Presentkort värde 200 kr på en beställning av deras flaggskepp & supergoda smörgåstårtor!Också fin-fina kit från Apoteket AB har landat hos LC Motiva! Så, det är väl värt att gå-lunka-löpa 5 km, för att få möjlighet till så fina priser!!!

Carolas Hud & SPA i Karlskoga sponsrar med presentkort i olika värde-klasser. Carola är auktoriserad Hud- & SPAterapeut och erbjuder behandlingar som massage, hårborttagning, plockning av bryn & färgning av bryn & fransar, & olika ansiktsbehandlingar.Salong Foten i Karlskoga Sponsrar också, med 2 stycken presentkort på en Fotvårdsbehandling, perfekt efter ett löplopp!!
Så, skynda och köp din startplats innan det är för sent - du kan köpa din startplats på Önska i Karlskoga fram till klockan 15.00 imorgon lördag den 27/4! Det är också Motordagen i Karlskoga Centrum imorgon, så det är väl värt ett besök på stan & köpa sitt startkort!