Vasaloppet, Öppet spår 2013

Då var premiären för Vasaloppet avklarad!! Som idrottskonsult var det mäkta intressant att uppleva ett sådant stort evenemang och det var många bitar under eventet som jag kommer att försöka tillämpa på mitt sätt under de lopp som LC Motiva planerar 2013.

Som idrottstjej med inte alls så många mil på skidor inför denna prestation kan jag säga att detta var verkligen en utmaning! Nervöst innan, tufft under och fantastiskt skönt när jag börjar inse att; "ja, jag kommer nog greja detta!". Att komma i mål var helt enormt, och oerhört känslosamt. Idag finns känslan kvar i eftervarande förnöjsamhet, värk och stelhet. Ett mycket härligt minne från loppet var den totala tystnad som infann sig trots att det emellertid var 50 åkare på samma plats. Det enda som hördes var stavtag, skidorna som gled genom spåren, och människor som flåsade! - Kanske kan det liknas vid en Pilgrimsfärd?

Hade gott sällskap av Härliga familjen Tiger och kära sambo! Fortsatt rekning av stora som små event fortlöper. Nästa bokning har ännu inte skett, men kommer så småningom - så håll till godo!