LC Motiva Triathlon 17 augusti

Planeringen för LC Motivas triathlon har nu startat! För er som redan nu är nyfikna på vad som är på gång så har planeringen kommit så här långt:
Det kommer att bli en heldags event med sex olika klasser. Starten går den 17 augusti!
Följande individuella klasser planeras:
 • Utmaningen!
  Olympisk distans, OBS. 18-års åldersgräns, alternativt licens i cykelklubb
 • Jag vågar!
  Motionärslopp avancerad, OBS. 18-års åldersgräns, alternativt licens i cykelklubb
 • Jag vill prova!
  Motionärslopp nybörjare
 • Jag vill vara med!
  Alla kan vara med
Följande stafettklasser planeras:
 • FöretagsstafettKicka igång personalen inför hösten och anmäl ett eller flera tag från ditt företag och tävla mot andra företag! Som företag kan ni också hyra ett "Motiva-tält" där mat och pepp ingår!
  Stafetten består av tre deltagare där de tre delmomenten fördelas. Vill ni kicka igång hela företaget? Inga problem - anmäl flera lag och få rabatt!
 • FamiljestafettGör något tillsammans och låt familjen prova tjusningen med triathlon! Som familj kan ni också beställa en triathlon-korg med mellanmål, mat & dryck för att kunna vara kvar i fina Labbsand hela dagen.
  Vill flera i familjen vara med? Inga problem - anmäl flera lag och få rabatt!
 • Kompisstafett
  Peppa varandra till att träna ända fram till hösten! Anmäl ett kompislag och träna tillsammans inför årets stora motionsevent! Som stafettlag kan ni också beställa en triathlon-korg med mellanmål, mat & dryck för att kunna vara kvar i fina Labbsand hela dagen. Stafetten består av tre deltagare där de tre delmomenten fördelas.
I samband med eventet finns möjligheter till andra aktiviteter! För er som kommer tidigare och/eller vill stanna kvar, finns flera möjligheter till övernattning. Olika typer av övernattningspaket kommer att erbjudas längre fram!

Nu är du/ni säkert väldigt sugna på att vara med på årets härliga fest! Det kommer att bli en härlig dag med fokus på gemenskap, hälsa, och utmaning! Håll utkik efter anmälan, den släpps i mitten på mars och se även upp för eventuell boka-tidigt-rabatt!

Vi ses i Labbsand!!!