Diplomerad Kettlebellinstruktör!

Nu har jag utbildat mig till Diplomerad Kettlebellinstruktör. Det var Peaklife och Robert Eriksson i Örebro som erbjöd en hel helg med grundutbildning och instruktörsutbildning. Extra roligt att få gå utbildningen med Robert, då vi studerade tillsammans 2007-08 och skrev vår första akademiska uppsats tillsammans (kolla sidan publikationer)! Utbildningen fick också en grym utvärderingen, läs här och boka in dig på nästa utbildning du med!

Under utbildningen gick vi igenom tekniken och egen färdighet i grundövningar och fitnessövningar, hur man lägger upp träningspass, hur man kan tävla i kettlebell (Girevoy sport) och mycket mer! Många timmars nötning av tekniken har idag visat sig genom träningsvärk i hela kroppen och blåmärken på armarna. Sammanfattningsvis en superb utbildning.

Kom och träna Kettlebell med mig på Aero Träningscenter! Vi kör tisdagar 17.00-17.45 och fredagar 17.20-18.05. Passen är uppbyggda av olika övningsserier där vi utmanar vår kondition, styrka, koordination, balans, och rörlighet. Välkommen!